Cupa VIRTUALA -   va propune in acest extrasezon, un concurs pe etape la finalul caruia îi vom premia pe cei mai buni dintre voi.


Etapa 1 - ROUVY    - 12.01.2023 - 19:00 

Etapa 2 - ROUVY    - 26.01.2023 - 19:00

Etapa 3 - ROUVY    - 09.02.2022 - 19:00

Etapa 4 - ROUVY    - 23.02.2022 - 19:00Pentru a participa va fi nevoie sa folosesti un hometrainer smart.

Cursa se va organiza pe platforma ROUVY - unde va trebui sa detii un cont, chiar daca este unul de demo. Mai exact, poti sa iti creezi un cont nou, care este valabil 7 zile in mod demo, fara a fi nevoit sa platesti un abonament(daca nu te convinge aplicatia sa te abonezi, poti sa iti creezi un cont nou la fiecare etapa, pentru a putea participa).

In baza completarii formularului de inscriere, vei primi prin intermediul emailului detaliile suplimentare referitoare la cursa.Acest eveniment este unul de dip Gentlemen's Race, in care ne bazam pe seriozitatea fiecarui participant, ca nu foloseste mijloace artificale de imbuatatire a performantelor. Fiecare concurent isi va inregistra greutatea reala pe Rouvy, prin sondaj vom solicita o verificare a greutatii cu ajutorul unui clip video.


Fiecare participant la eveniment, va trebui ca la final de cursa, in termen de 24 ore sa trimita prin email la contact@alienbike.ro fisierul FIT, GPX, TCX etc, care contine cursa propriuzisa, si care o poate descarca de pe platforma Strava sau ROUVY dupa caz.


     


Se va face un clasament la fiecare final de etapa, iar clasamentul general se va face luand in considerare timpul total al fiecarui concurent pentru toate etapele. Daca nu vom avea concurenti pe podium cu participare la toate etapele(pentru clasamentul general), se va face si un clasament pe puncte, care va tine cont de clasarea la general, nu la categorie de varsta, de unde vom completa locurile pe podiumul la general.Premii:

La finalul fiecarei etape, se vor oferi diplome virtuale pentru primii 3 clasati la general, iar la final de cupa se vor oferi diplome si medalii castigatorilor la general urmatoarele categorii:

- Feminin Open

- Masculin Open ELITE (pentru sportivii legitimati)

- Masculin sub 19

- Masculin 19-29

- Masculin 30-39

- Masculin 40-49

- Masculin 50+

*incadrarea in categoria de varsta se face la varsta implinita la data ultimei etape, respectiv 23.02.2023
Parteneri media:Orice intrebari si sugestii le puteti comunica la adresa de email contact@alienbike.ro

Fiecare concurent este responsabil de conexiunea cu platforma ROUVY, organizatorul nu isi asuma raspunderea cu privire la situatii de lipsa internet, deconectari, etc.

Clasificarea in clasament se va face doar daca folosesti un hometrainer smart.